Marraskuu on jo hyvässä vauhdissa ja suruksemme se on viimeinen SRPY-kuukausi :-( Asialla on onneksi kääntöpuolensakin, tässä kuussa saamme tietää kuka on se Salainen ystävä, joka lähettelee niitä ihania paketteja :-) Itse ajattelen, että olisi kiva tietää Salaisesta ystävästään muutakin kuin vain pelkkä nimi ja asuinpaikkakunta. Olisi kivaa tietää hänestä enemmän, kenties nähdä kuvakin. Mitä mieltä te olette, mitä haluaisitte tietää Salaisesta ristipistoystävästänne ja kuinka haluaisitte paljastaa omalle ristipistoystävällenne kuka olet?

Ennen kuin on paljastuksen aika, ehdimme nähdä vielä monta pakettia. Tässä tuoreimmat lahjat, joiden vastaanottajina ovat olleet Marja ja Ritva:

Marjan saama lahja:

253062.jpg

Ritvan kertoi taas ihastuttavan värikkäästi saamastaan lahjasta: "Salainen ristipistoystäväni harhautti minut täydellisesti ja pääsi jälleen yllättämään! Hän kyseli Marian kautta, mitä malleja minulla on suosikkisuunnittelijoilta tai mitä haluaisin heiltä. Laitoin viestin matkaan ja päättelin, että loppukuuhun menee ennenkuin postiluukku kolahtaa... Mutta kuinkas ollakkaan, Violariumin Lennu ilmoitti eilen, että salainen ystäväni on tilannut minulle  nettilehden The Gift of Stitching! Ja illalla kun kotiuduin,matolla odotti kirje! Sieltä paljastui käsipyyhe, jonka reunaan voi ristipistoilla! Olin suorastaan ällikällä lyöty, iso kiitos kaikesta ystäväni!!! Vielä salainen ystäväni ei paljastanut tässä viimeisessäkään paketissa henkilöllisyyttään, joten jotain jää vielä odotettavaa loppukuuhun :-)"

253069.jpg


Kutkuttavan jännittävää marraskuuta kaikille!!!

Maria