Monet ovat toivoneet Salaisen neuleystävän kaltaista yllätyslahjarinkiä myös ristipistoaiheisena. Keskustelimme tästä oululaisten ristipistotapaamisessa ja muiden "ympäripuhumana" lupasin alkaa järjestämään Salainen ristipistoystävä -yllätyslahjarinkiä.

Kyseessä on siis leikkimielinen lahjarinki, jonka kesto on kolme kuukautta. Ringin emäntänä minä (Maria) arvon jokaiselle parin, jolle lähetetään joka kuukausi sisällöltään n. 15 euron arvoinen yllätyspaketti (tai useampi pienempi paketti). Paketti voi sisältää esim. ristipistotarvikkeita, -lehden/-lehtiä, jonkin itsetehdyn ristipistoyllätyksen, suklaata tai muuta herkkua vastanottajan mieltymysten mukaisesti ym. ym... Paketin arvon ei tarvitse olla joka kuukausi tasan 15e, jos esim. ensimmäisessä kuussa lähettää jotakin arvokkaampaa voi seuraavassa vastaavasti lähettää vähän vähemmän yllätyksiä. Lisäksi Salainen ystävä voisi muistaa pakettien lähettämisen välissä ristipistoystäväänsä esim. postikortilla tms. pienellä, joka ei maksa paljoa mutta ilahduttaa vastaanottajaa ja saa hänet tuntemaan itsensä ajatelluksi.

Saatuaan paketin sen saaja ilmoittaa siitä sähköpostitse minulle, näin pystyn seuraamaan ettei kukaan ole unohtanut ystäväänsä. Jokainen osallistuja lähettää yllätyspaketin eri henkilölle kuin keneltä vastaanottaa paketin. Jotta kyseessä todellakin olisi salainen ystävä, yllätysten lähettäjä paljastaa henkilöllisyytensä vasta viimeisen paketin yhteydessä.

Mikäli sinulla ei ole omaa blogia, voit laittaa viestejä ja kuvia saapuneista paketeista sähköpostitse minulle. Laitan sitten kuvat ja terveiset näkyville tähän blogiin.  Näin Salainen ystäväkin tietää paketin saapuneen perille.

ILMOITTAUTUMINEN

Tähän lahjarinkiin voi ilmoittautua täyttämällä allaolevan kyselylomakkeen ja lähettämällä sen minulle sähköpostitse.  Lomakkeessa kysytään tietoja, joita Salainen ristipistoystäväsi tarvitsee jotta lahjat olisivat mahdollisimman sopivia juuri sinulle. Ystävältään voi myös kysellä sähköpostitse tietoja, mutta huolehdithan siitä että pysyt salaisena :-) Välitän kyselylomakkeen tiedot Salaiselle ristipistoystävälle, ne eivät tule muiden tietoon.

Ilmoittautumisaikaa on torstaihin 31.8.2006 asti ja paketit lähetetään syys-, loka- ja marraskuun aikana.

KYSELYLOMAKE

Kopioi tämä kysely sähköpostiisi, täytä se ja lähetä. Laita otsikoksi "ilmoittautuminen"

******************************************************************************
Nimi:
Osoite:
Sähköpostiosoite:
Blogisi osoite (jos on):

Syntymäpäivä:
Lempivärisi:
Lempikukkasi:
Lempieläimesi:
Lempimusiikkiasi:
Lempikarkkisi:
Harrastuksesi:
Keräiletkö jotakin?

RISTIPISTOAIHEISET KYSYMYKSET:
Lempikangas, jolle pistelet:
Lempicount:
Lempivärit ristipistotöissä:
Lempisuunnittelija/tyyli, josta pidät:
Minkätyyppisiä ristipistotöitä teet? (Tauluja, pyyhkeitä, kortteja, kirjanmerkkejä tms...)

Mitä toivoisit saavasi Salaiselta ystävältä? (Tähän voit luetella hyvinkin tarkasti juuri sinun toiveesi. Voit laittaa listaan esim. kankaita, lankoja, kittejä tai muita välineitä. Voit laittaa myös linkin nettisivulle, josta näkee kyseisen tuoteen. )

Mitä et missään nimessä haluaisi?

Onko vielä jotakin, mitä haluaisit Salaisen ristipistoystävän tietävän sinusta?

******************************************************************************